Voetbalvereniging Loenermark - Meer dan voetbal - Loenen Gelderland

Contributie

23 september 11:30  Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal de contributie per maand worden afgeschreven. Dit gebeurd 10x, met ingang van de maand september.

Gratis gebruikte trespa reclameborden

20 september 15:45  Rondom het hoofdveld van Loenermark hangen tal van reclameborden. In de loop der jaren is een deel van deze borden vervangen. Dit omdat bijvoorbeeld sponsors nieuwe logo’s kregen of omdat sponsors gestopt zijn. meer »

Uit de bestuurskamer augustus 2022

17 september 10:30  Hieronder leest u de highlights uit de bestuursvergadering van 25 augustus 2022.meer »

Algemene Leden Vergadering

14 september 12:00  De ALV is vastgesteld op maandag 31 oktober, aanvang 20:00 uur. De agenda volgt.

Update Velden

9 september 16:45  Afgelopen meteorologische zomer was heel droog, warm en zonnig. Juli en augustus waren zeer droge maanden. Daarnaast is 2022 één van de zonnigste zomers sinds het begin van de waarnemingen. Zoals velen van ons hebben kunnen constateren lagen de velden er deze zomer anders bij dan dat we gewend zijn. Vanuit de Onderhoudscommissie willen we graag wat achtergrond informatie delen.meer »

In Memoriam Hans Plant

9 september 8:15  In Memoriam Hans Plant Overleden 5 september 2022meer »

Rabo ClubSupport, je kunt weer stemmen

7 september 9:30  Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van onze winst investeren we in de maatschappij. Er kan van 5 september tot en met 27 september weer gestemd worden door de leden van de Rabobank voor Rabo ClubSupport. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving. Ons doel voor dit jaar is het vernieuwen en verduurzamen van het dak van de kleedkamers, keuken en kantine. Dit door middel van het vernieuwen van de bestaande dakbedekking, met daaronder een isolatielaag.meer »

Zitbanken veld 4

31 augustus 9:30  Tijdens de laatste algemene leden vergadering van Vrienden van Loenermark kwam naar voren dat de mogelijkheid voor minder valide mensen om een wedstrijd bij het vierde veld te kijken niet optimaal is. Er is tijdens deze vergadering dan ook besloten dat we ons als Vrienden van Loenermark gaan inzetten voor het plaatsen van hoge zitbanken.meer »

SponsorKliks opbrengst 1025 EURO

29 augustus 20:30  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

Een nieuw seizoen, een frisse start

29 augustus 13:30  De zomervakantie is voor de meesten weer voorbij en een nieuw voetbalseizoen breekt aan. Hopelijk hebben jullie genoten van de vakantie en weer zin om met veel plezier en enthousiasme aan het nieuwe seizoen te beginnen. Een frisse start, waarbij we graag de aandacht willen richten op een positief sportklimaat voor iedereen en dit verder binnen onze vereniging willen ontwikkelen. De werkgroep ‘Positieve Sportcultuur Apeldoorn’ ondersteunt ons hierbij en biedt de komende maanden mogelijkheden om er meer over te weten te komen en bespreekbaar te maken.meer »

Het kaarten begint weer op 2 september

29 augustus 12:30  Na mooie, warme zomer begint vrijdag 2 september het kaarten weer. De mogelijkheden zijn klaverjassen en jokeren. Wanneer? Iedere eerste vrijdag van de maand. Het kaarten is toegankelijk voor leden én niet-leden. Niet-leden betalen entree van EUR 2,00. We sluiten de avond af met een mooie verloting. Kantine is open vanaf 19.30 uur. Het kaarten begint om 20.00 uur. Kop koffie, thee of warme chocolademelk voor EUR 1,20.

Spartoernooi

15 juli 10:00  Vanaf zondag 4 september spelen de elftallen 3 tot en met 6, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, een onderlinge competitie gesponsord door Spar Bonder uit Loenen.meer »

Concept teamindelingen senioren 2022 - 2023

15 juli 10:00  Het voetballen zelf ligt even stil, maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen is ondertussen gewoon doorgegaan. In de afgelopen periode is er intensief overleg geweest met de betrokken leiders en daarmee zijn we gekomen tot een concept elftalindeling voor het nieuwe seizoen. Heb je nog vragen over de concept indeling meld je dan gerust bij je leider of bij 1 van de leden van de Technische Commissie Senioren. Voor nu al vast een fijne vakantie en voor straks weer heel veel voetbalplezier.meer »