Home

Home

Geslaagde VoetGolf middag

Vandaag, 14 juni 17:15  In het kader van Nationale Voetbaldag op 12 juni werd het sportcomplex van Loenermark voor een dag omgetoverd tot een 12-holes voetgolfbaan. De activiteit werd georganiseerd voor leden en niet-leden van 5 tot en met 15 jaar en voor mensen met een beperking uit Loenen en omgeving. Ruim 50 enthousiaste voetgolfers waren van de partij!meer »

12x gelezen

Contactgegevens juist?

1 juni 18:45  De afgelopen tijd bleek dat veel adres- en emailgegevens niet juist zijn opgenomen in de ledenadministratie.meer »

78x gelezen

SponsorKliks opbrengst

31 mei 16:45  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

1880x gelezen

Uit de bestuurskamer

31 mei 8:30  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

131x gelezen

Heropening terras

13 mei 9:30  Diverse leden hebben gevraagd of in navolging van de horeca het terras bij de kantine niet geopend kan worden. Dit vanwege het maatschappelijke karakter wat we ook als vereniging hebben. meer »

331x gelezen

Cheque 11teamsports Apeldoorn (voorheen 100% Football)

11 mei 18:00  vvloenermark mag trots zijn op haar leden! Ze kochten massaal de vvLoenermark hoodies en sweaters en dit leverde de club een bedrag van 600,- op! Daarnaast ontvingen ze een zak met ballen als bonus!

189x gelezen

VOETGOLF BIJ LOENERMARK

6 mei 16:00  De Nationale Voetbaldag gaat door op zaterdag 12 juni 2021. Na een pittig jaar staan op deze dag voetbalverenigingen schouder aan schouder. Voetbalverenigingen laten zien wie ze zijn door een activiteit te organiseren voor iedereen uit de buurt. Leden én niet-leden én coronaproof. Loenermark doet ook mee! meer »

251x gelezen

Uit de bestuurskamer

30 april 15:30  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

224x gelezen

Opbrengst collecte Fonds Gehandicaptensport

28 april 15:15  Vrijdag 2 april hebben de G-Voetballers geflyerd in Loenen om de collecte van Fonds Gehandicaptensport onder de aandacht te brengen. Dit heeft mede voor een mooi resultaat gezorgd.meer »

96x gelezen

Een balletje trappen.....

23 april 22:00  Nu de vakantietijd en mooi weer weer aanbreekt, is het aanlokkelijk om een balletje te trappen.meer »

198x gelezen

Verkiezing Club van het Jaar

19 april 18:00  VV Loenermark is genomineerd voor Club van het Jaar! Vanaf 19 april kan er gestemd worden via www.clubvanhetjaar.nl Stem op VV Loenermark!!!!!

149x gelezen

Uit de bestuurskamer maart

30 maart 12:45  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

219x gelezen

Bedankavond vrijwilligers - geannuleerd

28 maart 14:15  Op zaterdag 24 april zou de bedankavond voor de vrijwilligers worden gehouden.meer »

128x gelezen

Ledenbestand

28 maart 14:15  De afgelopen tijd hebben we meermaals gebruik gemaakt van het ledenbestand om, emails en andere zaken te bezorgen.meer »

230x gelezen

Er werd gewerkt.....

27 maart 15:00  Zaterdagmorgen werd er hard gezwoegd op het Lonapark!meer »

233x gelezen

G-spelers zetten zich in voor collecte Fonds Gehandicaptensport

25 maart 16:45  Sporten en bewegen is belangrijk voor een ieder. Voor mensen met een beperking is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat ze kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.meer »

160x gelezen

Nieuwe secretaris stelt zich voor!

19 maart 18:15  In de Algemene ledenvergadering van 26 maart hopen we Liesbeth te benoemen als nieuwe secrestaris. In onderstaand stukje stelt zij zich voor.meer »

232x gelezen

Algemene Ledenvergadering

19 maart 18:15  Voor de Algemen Ledenvergadering volgen we volgende agenda. Aanmelding kan nog steeds per email via bestuurskamer@vvloenermark.nl. Diegenen die zich hebben aangemeld, ontvangen de komende dagen de stukken per email.meer »

159x gelezen

Uit de bestuurskamer

12 maart 15:15  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

194x gelezen

COMPETITIES SENIOREN CATEGORIE A NIET HERVAT

28 februari 13:45  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »

201x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!