Voetbalvereniging Loenermark - Meer dan voetbal - Loenen Gelderland - Loenermark

Voetbalvereniging Loenermark - Meer dan voetbal - Loenen Gelderland

Afscheid van onze jeugd keeperstrainers

7 juni 13:00  Mark en Scottie bedankt voor jullie inzet! Mede dankzij jullie zijn veel tegengoals voorkomen!!

In Memoriam Richard Pannekoek

3 juni 14:30  In Memoriam Richard Pannekoek Overleden 31 mei 2023meer »

Het betalen van het lidmaatschap hoeft geen probleem te zijn

25 mei 17:45  Door structurele armoede of onverwachte omstandigheden op financieel vlak, zijn sommige kosten soms niet meer op te brengen. Daardoor wordt er in het uitgavepatroon geschrapt en kan het zijn dat sport komt te vervallen.meer »

Passend voetbalcircuit

17 mei 16:45  Loenermark doet mee aan het Nationale Voetbalweekend. meer »

Loenermark 4 KAMPIOEN!

16 mei 17:00  Loenermark 4 is zondag 14 mei kampioen geworden! Na een voortreffelijk seizoen waarin alle doelpuntenrecords uit de boeken werden geschoten volstond een overwinning tegen WWNA voor het kampioenschap. Half Loenen was uitgelopen om het team onder de bezielende leiding van Ernest Jan Hulst naar de titel te schreeuwen.meer »

JO14-1 zoekt de grenzen op

15 mei 15:30  Zaterdag 6 mei speelden we een uitwedstrijd in Dinxperlo. Verloren we vorige week in eigen huis nog met 0-4, dit keer waren de grensbewoners met 7-1 te sterk. Het was al een goede ploeg, maar door aanvulling vanuit de JO13-1(divisieniveau) werden we bij momenten echt van het kastje naar de muur gestuurd.meer »

Ballen & Burgers

2 mei 9:00  Zaterdag 24 juni is het dan zover. Het toernooi voor bedrijven, horeca, familie en vrienden. Onder het genot van een drankje en de heerlijke burgers van Tom wordt er 7 x 7 gevoetbald door mannen- en vrouwenteams. En kunnen, vanaf 14:00 uur, de voetjes van de vloer met zanger Jermaine Stuiver.meer »

Aanvulling trainersstaf G-Voetbal

1 mei 18:30  Loenermark biedt alweer ruim 6 jaar voetbal voor mensen met een beperking aan. De groep van ondertussen bijna 30 spelers traint met veel enthousiasme op vrijdagavond. Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar aanvulling van de trainersstaf voor met name de senioren.meer »

SponsorKliks opbrengst 1085 EURO

23 april 12:00  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

Bedankavond vrijwilligers

19 april 15:45  Graag nodigen wij je uit voor de jaarlijkse vrijwilligers bedankavond op zaterdag 29 april bij ons in de kantine. De deuren zijn geopend vanaf 20:00 en zullen de avond afsluiten om 01:00. Wij zorgen voor een leuke DJ en lekkere hapjes en drankjes zodat we samen kunnen proosten op het afgelopen jaar. Graag zien we je (met partner) verschijnen!

Koningsspelen bij Loenermark

17 april 17:00  Op vrijdag 21 april organiseert Sportservice Apeldoorn de koningsspelen bij Loenermark. De Tweede Stee en De Poort zullen hierbij aanwezig zijn. Deze dag wordt feestelijk geopend door wethouder Sunita Biharie en kinderburgemeester Jolie. Iedereen is welkom van 8:00 – 12:15 uur. Wij wensen iedereen veel plezier op de koningsspelen van 2023. En zo zie je maar weer: vv Loenermark is meer dan voetbal!

Verzorger selectie

14 april 14:45  Naar aanleiding van berichten in de media en een gerechtelijke uitspraak heeft het bestuur de verzorger van de selectie op zondag, op non-actief gesteld. Het gebeurde staat los van Loenermark.meer »

Mooie opbrengst collecte Fonds Gehandicaptensport

14 april 14:15  In de week van de collecte Fonds Gehandicaptensport, werd het G-team gesteund door een aantal enthousiaste en fanatieke collectanten. Op de vrijdag was er een mooie opkomst aan G-spelers, ouders, trainers en begeleiders die allemaal hielpen met collecteren.meer »