Home

Home

Terugtreden voorzitter

14 oktober 16:00  Afgelopen weken ben ik onderzocht of ik ook de erfelijke ehlers danlos syndroom (verzamelnaam voor een aandoening van het bindweefsel) heb. De uitkomst was bevestigend.meer »

208x gelezen

Geslaagd G-voetbal toernooi bij Loenermark

11 oktober 17:30  Op zaterdag 9 oktober was er een G-voetbal toernooi bij Loenermark. In samenwerking met 4 andere verenigingen uit de buurt die G-voetbal aanbieden, is afgesproken om samen één keer in de maand een toernooi te organiseren. Een G-voetbal toernooi voor de betreffende G-teams. Nu was het de beurt aan Loenermark om het te organiseren.meer »

85x gelezen

Het kaarten begint weer!!

6 oktober 12:30  Nu de corona-maatregelen zijn versoepeld, kunnen wij het maandelijks kaarten weer organiseren. De mogelijkheden zijn klaverjassen en jokeren. Wanneer? Iedere eerste vrijdag van de maand. Start 5 november 2021. Het kaarten is toegankelijk voor leden én niet-leden. Niet-leden betalen entree van EUR 2,00. We sluiten de avond af met een mooie verloting. Kantine is open vanaf 19.30 uur. Het kaarten begint om 20.00 uur. Kop koffie, thee of warme chocolademelk voor EUR 1,00. Let op, we vragen bij de ingang wel om een corona toegangsbewijs (QR-code).

69x gelezen

SponsorKliks opbrengst

29 september 20:45  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

2143x gelezen

Uit de bestuurskamer

26 september 9:00  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

219x gelezen

Corona regels per 25 september

24 september 17:30  Met ingang van zaterdag 25 september zijn de volgende regels van toepassing: - Buiten (en dus ook op terrassen) zijn er geen regels meer m.b.t. Corona meer van toepassing; - Binnen mag alleen dranken en eten genuttigd worden na een Coronacheck (de welbekende app; - Het afhalen van dranken en eten mag zonder het tonen van de app aan de bar (via de koffiehoek)meer »

120x gelezen

Twee tossentrappers gevraagd

23 september 16:00  De tossentrappers zijn een groep vrijwilligers die op maandagochtenden de oneffenheden op de reguliere grasvelden herstellen welke in het weekend zijn ontstaan. meer »

122x gelezen

Contributie inning seizoen 2021-2022

22 september 19:30  Rondom de volgende data zal de contributie worden geint. 25 september 25 november 25 februari 25 mei De bedragen zijn, in ieder geval gelijk tot aan 1 januari, aan vorig seizoen.

92x gelezen

Vierde plek voor de G

22 september 17:00  Eindelijk was het weer zover. Onze G-Voetballers konden weer wedstrijden spelen. Zaterdag 18 september hebben we deelgenomen aan een toernooi bij vv Oeken.meer »

221x gelezen

Gebruik velden buiten wedstrijden en trainingen

18 september 11:00  Afgelopen week heeft een delegatie van het bestuur gesproken met de dorpsagent over het gebruik van de velden buiten de normale trainingen en wedstrijden. Dit naar aanleiding van meerdere overlastklachten. meer »

150x gelezen

Installatiegilde sponsor G-Voetbal

16 september 16:30  Vrijdag 10 september is Erik van Asselt van Installatiegilde.nl, welke een onderdeel is van Blanken Controls, naar het Lonapark gekomen om hoodies te overhandigen aan de G-voetballers.meer »

122x gelezen

Welkom bij Loenermark brochuremapjes

9 september 17:15  Naast dat alle relevante informatie digitaal beschikbaar is krijgen potentiële nieuwe g-voetballeden deze informatie ook op papier mee. De informatie wordt overhandigd in een "Welkom bij vv Loenermark" brochuremapje. Daarnaast zijn de brochuremapjes ook geschikt voor meer algemeen bestuurlijk gebruik. De mapjes zijn aangeboden door de Loenermark sponsoren ShockWatch en Totdrukwerk waarvoor nogmaals onze dank!

82x gelezen

Spek de clubkas samen met PLUS

6 september 9:00  Geef jouw club een steuntje in de rug. Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor jouw lokale club of vereniging. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken. Sponosrpunten kunnen ook bij het clubhuis worden ingeleverd, waarna wij ze invoeren!meer »

93x gelezen

G-voetballers zijn nieuw seizoen gestart

3 september 22:00  Op vrijdag 3 september zijn de trainingen weer gestart voor onze G-voetballers. meer »

55x gelezen

Algemene Ledenvergadering

31 augustus 20:00  Ijs en wederdienende zal de algemene ledenvergadering plaatvinden op vrijdag 22 oktober. meer »

158x gelezen

Competitie-indelingen jeugd bekend (UPDATE)

20 augustus 8:15  De eerste competitie-indelingen zijn vanmorgen bekend gemaakt door de KNVB. Het betreft de indelingen voor de JO8 t/m JO12 die volgens het 4-fasen model voetballen. De indelingen zijn in te zien op onze website door in het menu naar Teams te gaan en dan op het betreffende team te klikken.meer »

199x gelezen

11teamsports komt naar Loenen toe!

18 augustus 14:45  Je kent het wel het voetbal seizoen begint en dan mis je opeens je sokken, scheenbeschermers…meer »

257x gelezen

Nog even geen Haringparty en Derbycup

16 augustus 21:30  Afgelopen vrijdag zaten we weer klaar om te horen welke Corona regels zouden veranderen. meer »

178x gelezen

De bal gaat weer rollen voor de jeugd!

12 augustus 16:00  Terwijl iedereen nog lekker geniet van zijn of haar welverdiende vakantie zijn wij bij Loenermark alweer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Dat betekent ook dat de training binnenkort weer gaan beginnen. Omdat veel kinderen de komende weken meedoen met het KVS hebben we besloten om vanaf maandag 23 augustus te starten met de trainingen. De trainingsavonden en -tijden staan in onderstaande tabel vermeld, dit alles onder voorbehoud van wijzigingen.meer »

187x gelezen

Speelschema Spartoernooi is bekend

11 augustus 11:00  Vanaf zondag 5 september spelen de elftallen 3 tot en met 6, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, een onderlinge competitie gesponsord door Spar Bonder uit Loenen.meer »

175x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!