Voetbalvereniging Loenermark - Meer dan voetbal - Loenen Gelderland - Loenermark

Voetbalvereniging Loenermark - Meer dan voetbal - Loenen Gelderland

Voetbalvereniging Loenermark - Meer dan voetbal - Loenen Gelderland

Kerstkaarten en Kerstborrel

Gisteren, 6 december 9:30  Zaterdag 23 december is het tijd voor een gezellig potje Kerstkaarten en/of een Kerstborrel.meer »

46x gelezen

Kleedkamer in, mobiel uit!

17 november 14:00  De media bericht steeds vaker over het misbruik van de mobiele telefoon door de jeugd wat kan leiden tot zeer ongewenst gedrag. Gevolg kan zijn dat jonge mensen voor lange tijd getraumatiseerd raken. Dit willen we beslist niet!meer »

151x gelezen

In Memoriam Jan Brugman

8 november 15:15  In Memoriam Jan Brugman -Ajuuu- Overleden 4 november 2023meer »

315x gelezen

SponsorKliks opbrengst 1118 EURO

31 oktober 20:30  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

4226x gelezen

Algemene Leden Vergadering

25 oktober 9:45  Het bestuur nodigt alle leden, ouders/verzorgers van jeugdleden en ouders/begeleiders van G-Voetballeden uit voor de Algemene ledenvergadering van vv Loenermark die wordt gehouden op maandag 30 oktober 2023 in het clubhuis van de vereniging, aanvang: 20:00 uur . Lees verder voor de agenda.meer »

309x gelezen

In Memoriam Gerrit Nieuwenhuis

24 oktober 17:15  In Memoriam Gerrit Nieuwenhuis Overleden 21 Oktober 2023meer »

438x gelezen

In Memoriam Jan Jochems

16 oktober 15:15  In Memoriam Jan Jochems Overleden 13 oktober 2023meer »

396x gelezen

Uit de bestuurskamer

3 oktober 21:15  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

431x gelezen

Smurfit Kappa en Glasdiscount bedankt!

20 september 16:30  Zaterdag 16 september was een spannende dag voor onze G-Voetbalteams. De spelers kregen hun nieuwe wedstrijdtenues en de teambegeleiding de nieuwe coachjassen overhandigd door respectevelijk Smurfit Kappa en Glasdiscount.meer »

473x gelezen

De herfstperiode breekt aan!

19 september 16:30  Dat betekent ook dat komende periode bladeren gaan vallen. Om de onderhoudsploeg op dinsdagmorgen en woensdagmiddag te ondersteunen deze oproep. Wie o wie wil meehelpen met het bladvrij maken van ons mooie complex?meer »

261x gelezen

Rabo ClubSupport, stem op Loenermark!

5 september 11:15  Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van onze winst investeren we in de maatschappij. Er kan van 4 september tot en met 26 september weer gestemd worden door de leden van de Rabobank voor Rabo ClubSupport. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.meer »

134x gelezen

Beter een goede buur dan een verre vriend !

1 september 11:30  Als vereniging proberen we een belangrijke deelnemer te zijn in de Loenense gemeenschap en werken we samen met vele andere verenigingen binnen het Loenense. Onderdeel zijn van Loenen betekent ook dat we onderdeel zijn van de buurt LONAPARK en hebben we buren rondom onze velden.meer »

1093x gelezen

Vuurwerkverbod

28 augustus 16:30  De KNVB wil af van vuurwerk langs de voetbalvelden. Dat blijkt uit het nieuwe competitiehandboek, waarin de KNVB een paragraaf omtrent het afsteken van vuurwerk heeft toegevoegd.meer »

167x gelezen

Richard Buisman, nieuwe trainer G-senioren

22 augustus 17:15  Met ingang van dit seizoen wordt Richard Buisman trainer van de G-senioren. Hieronder stelt hij zich voor.meer »

319x gelezen

Nieuwe VCP-ers

22 augustus 16:15  Met ingang van dit seizoen heeft Loenermark 2 nieuwe Vertrouwens Contact Personen. Ze stellen zich hieronder voor.meer »

262x gelezen

Nieuwe sponsor lagere elftallen toernooi

18 augustus 8:00  Wij zijn heel blij aan te kunnen geven dat zich een nieuwe sponsor heeft gemeld voor het lagere elftallen toernooi. Op de haringparty in juni van dit jaar hebben Erik Vreeman en Yolanda Schotpoort aangegeven dat hun bedrijf het jaarlijkse lagere elftallen toernooi voor 3 jaar willen sponsoren onder de naam Vreeman Montage & ErYo Keukenrenovatie. Zowel de sponsorcommissie als de vereniging is heel blij met dit aanbod. In het verleden is dit toernooi jarenlang gesponsord door Spar Bonder, die we hiervoor nog hartelijk willen bedanken.meer »

233x gelezen

Start nieuwe seizoen

26 juli 19:15  Loenermark trapt af voor seizoen '23/24.meer »

556x gelezen

Keeperstrainer voor de G-Keepers

19 juli 12:15  Onze vaste keeperstrainer, Harold, gaat vanaf komend seizoen om de week keeperstraining geven aan de keepers van onze G-teams. Voor de andere week zijn wij op zoek naar iemand die met net zoveel enthousiasme de keeperstraining wil verzorgen.meer »

512x gelezen

Toen en nu

17 juli 10:00  Komend vanaf de Molenallee konden ze je bijna niet ontgaan, de oranje en rode opslagcontainer bij het kunstgrasveld. Deze zeecontainers hebben al een heel leven achter de rug. Waarschijnlijk hebben ze meer van de wereld gezien dan de meesten van ons! De voor opslag bedoelde containers hebben een metarmorfose ondergaan!.meer »

293x gelezen

Concept teamindelingen senioren 2023 - 2024

29 juni 10:30  Het voetballen zelf ligt even stil, maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen is ondertussen gewoon doorgegaan. In de afgelopen periode is er intensief overleg geweest met de betrokken leiders en daarmee zijn we gekomen tot een concept elftalindeling voor het nieuwe seizoen. Heb je nog vragen over de concept indeling meld je dan gerust bij je leider of bij 1 van de leden van de Technische Commissie Senioren. Voor nu al vast een fijne vakantie en voor straks weer heel veel voetbalplezier.meer »

495x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!