SponsorKliks opbrengst

9 april 16:45  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

Uit de bestuurskamer maart

30 maart 12:45  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

Bedankavond vrijwilligers - geannuleerd

28 maart 14:15  Op zaterdag 24 april zou de bedankavond voor de vrijwilligers worden gehouden.meer »

Ledenbestand

28 maart 14:15  De afgelopen tijd hebben we meermaals gebruik gemaakt van het ledenbestand om, emails en andere zaken te bezorgen.meer »

Er werd gewerkt.....

27 maart 15:00  Zaterdagmorgen werd er hard gezwoegd op het Lonapark!meer »

G-spelers zetten zich in voor collecte Fonds Gehandicaptensport

25 maart 16:45  Sporten en bewegen is belangrijk voor een ieder. Voor mensen met een beperking is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat ze kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.meer »

Nieuwe secretaris stelt zich voor!

19 maart 18:15  In de Algemene ledenvergadering van 26 maart hopen we Liesbeth te benoemen als nieuwe secrestaris. In onderstaand stukje stelt zij zich voor.meer »

Algemene Ledenvergadering

19 maart 18:15  Voor de Algemen Ledenvergadering volgen we volgende agenda. Aanmelding kan nog steeds per email via bestuurskamer@vvloenermark.nl. Diegenen die zich hebben aangemeld, ontvangen de komende dagen de stukken per email.meer »

Uit de bestuurskamer