Home

Home

SponsorKliks opbrengst

9 april 16:45  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

1714x gelezen

Uit de bestuurskamer maart

30 maart 12:45  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

115x gelezen

Bedankavond vrijwilligers - geannuleerd

28 maart 14:15  Op zaterdag 24 april zou de bedankavond voor de vrijwilligers worden gehouden.meer »

63x gelezen

Ledenbestand

28 maart 14:15  De afgelopen tijd hebben we meermaals gebruik gemaakt van het ledenbestand om, emails en andere zaken te bezorgen.meer »

100x gelezen

Er werd gewerkt.....

27 maart 15:00  Zaterdagmorgen werd er hard gezwoegd op het Lonapark!meer »

91x gelezen

G-spelers zetten zich in voor collecte Fonds Gehandicaptensport

25 maart 16:45  Sporten en bewegen is belangrijk voor een ieder. Voor mensen met een beperking is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat ze kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.meer »

63x gelezen

Nieuwe secretaris stelt zich voor!

19 maart 18:15  In de Algemene ledenvergadering van 26 maart hopen we Liesbeth te benoemen als nieuwe secrestaris. In onderstaand stukje stelt zij zich voor.meer »

144x gelezen

Algemene Ledenvergadering

19 maart 18:15  Voor de Algemen Ledenvergadering volgen we volgende agenda. Aanmelding kan nog steeds per email via bestuurskamer@vvloenermark.nl. Diegenen die zich hebben aangemeld, ontvangen de komende dagen de stukken per email.meer »

71x gelezen

Uit de bestuurskamer

12 maart 15:15  Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.meer »

126x gelezen

Uitnodiging Digitale ALV 26 maart

11 maart 21:00  Afgelopen najaar kon, door de Corona maatregelen, onze ALV niet doorgaan. meer »

67x gelezen

COMPETITIES SENIOREN CATEGORIE A NIET HERVAT

28 februari 13:45  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »

143x gelezen

Corona-maatregelen een kleine stap voorwaarts

26 februari 8:15  Van de week heeft de Rijksoverheid een kleine verruiming aangekondigd. meer »

676x gelezen

Project Loenermark valt in de prijzen

14 februari 11:15  Loenermark is door de VriendenLoterij benoemd tot “Clubs van de Week”.meer »

168x gelezen

Secretaris

2 februari 21:15  Het is inmiddels een jaar geleden dat Tom Gorsseling aangaf dat hij zich niet verkiesbaar ging stellen als secretaris In de maanden erna zijn we, als bestuur, op zoek gegaan naar een opvolg(st)er. meer »

232x gelezen

HOUD ONZE SPORTERS MOBIEL

29 januari 15:00  Door onze actie “Houd Loenermark mobiel” zijn wij in staat om leden van Loenermark financieel te ondersteunen als ze mobiliteit c.q. vervoersproblemen hebben. Wij willen er graag voor zorgen dat ze betrokken blijven bij onze club. Je kan hierbij denken aan vervoer naar o.a. trainingen, wedstrijden en Loenermark activiteiten. meer »

137x gelezen

Gratis maar niet voor niets

15 januari 16:30  Het is geen nieuws meer dat het coronavirus een grote impact heeft op de e-commerce branche. Toen in maart 2020 de meeste fysieke winkels dicht gingen, schoot het aantal online bestellingen omhoog. Het aantal online aankopen is nog steeds erg hoog.meer »

207x gelezen

Beheerder Functieboek

8 januari 17:00  Het bestuur heeft in kaart gebracht welke vrijwilligersfuncties er binnen Loenermark zijn. Dit heeft geresulteerd in een Functieboek. Om het functieboek up-to-date te houden zijn wij op zoek naar een "Beheerder functieboek".meer »

150x gelezen

Desmond Talla nieuwe trainer Loenermark

7 januari 20:00  De 48-jarige Desmond Talla uit Apeldoorn wordt per 1 juli 2021 de nieuwe hoofdtrainer van de vv Loenermark. Talla is in de ogen van de voetbaltechnische commissie en de spelersraad van het eerste elftal de meest geschikte kandidaat om Frank van Binsbergen aan het eind van dit seizoen op te volgen. Er was vanuit de trainerswereld een grote belangstelling voor de vacature bij Loenermark; maar liefst 9 trainers waren geïnteresseerd.meer »

609x gelezen

KPN doneert aan onze G-Teams

14 december 9:00  Het is weer december en in deze maand doet mijn werkgever KPN graag wat extra’s in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. meer »

133x gelezen

Loenermark koestert haar sponsoren

14 december 8:00  Door alle problemen rond het coronavirus en de daarmee gepaard gaande onzekerheden was het dit jaar onverstandig, maar vooral onverantwoordelijk een evenement voor onze sponsoren te organiseren.meer »

128x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!