25 Mei "Piekjesavond"

17 mei 13:00  Op woensdag 25 mei houden wij onze bekende Piekjesavond. Ondanks het niet de laatste trainingsavond is, leek het ons wel een mooi moment om de Piekjesavond te organiseren. Beter kunnen we het kermisweekend niet inluiden. Bier, wijn en fris voor EUR 1,00. Uiteraard wordt de finale van Feijenoord uitgezonden op de televisie. Tot dan !

Uniek G-Voetbal Oranjefestival

9 mei 14:15  Ieder seizoen vinden vele meiden en jongens hun weg Loenermark. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Hieronder ook voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking. meer »

Uit de bestuurskamer april

6 mei 15:15  Hieronder leest u de highlights uit de bestuursvergadering van 7 april 2022. De publicatie is door omstandigheden later dan gebruikelijk:meer »

HORECA-toernooi vervangt familietoernooi

30 april 10:00  Op 25 juni wordt het HORECA-toernooi georganiseerd. Dit toernooi vervangt het familietoernooi. Ook met het HORECA-toernooi kun je met je familie en of vriendengroep meedoen. Je kunt je opgeven bij Berto Romijn. Verdere informatie volgt.

SponsorKliks opbrengst 992 EURO

29 april 16:30  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

‘Blijf je stil of praat je erover’

15 april 14:00  Dat is de titel van een nieuwe campagne om voor iedereen een sociaal veilig sportklimaat te realiseren. Dus voor recreant tot topsporter, voor mensen, die gezond zijn, maar ook voor mensen met een beperking, voor vrijwilligers en fans, voor jong en oud, voor trainer, begeleider, coach en ga zo maar door. Deze campagne wordt ondersteund door het Centrum Veilige Sport Nederland van het NOC/NSF.meer »

Het bestuur breidt uit en verjongt!

12 april 8:30  Bij mijn aantreden werd de wens vastgelegd om het bestuur uit te breiden met 2 leden die zich bezig gaan houden met vrijwilligerszaken en social media. Nieuwe rollen binnen de vereniging die er voor gaan zorgen dat we ons sterker kunnen bezig houden met de toekomst van de vereniging. Wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat we 2 enthousiaste leden hebben gevonden die deze nieuwe rollen op zich gaan nemen. Ze komen beiden met bestuurlijke ervaring en zorgen met hun leeftijd voor een duidelijke verjonging van het bestuur en daardoor ook een makkelijker contact met leeftijdgenoten binnen de vereniging. meer »

Mooie opbrengst FGS collecte

11 april 13:00  In de week van zondag 3 tot en met zaterdag 9 april was de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport. Wat hebben we een geluk met de collectanten, die zich zo super hebben ingezet, sommigen zelfs door weer en wind! meer »

Vrijwilligersbedankmiddag/avond in combinatie met huldiging jubilarissen