Home

Home

25 Mei "Piekjesavond"

17 mei 13:00  Op woensdag 25 mei houden wij onze bekende Piekjesavond. Ondanks het niet de laatste trainingsavond is, leek het ons wel een mooi moment om de Piekjesavond te organiseren. Beter kunnen we het kermisweekend niet inluiden. Bier, wijn en fris voor EUR 1,00. Uiteraard wordt de finale van Feijenoord uitgezonden op de televisie. Tot dan !

68x gelezen

Uniek G-Voetbal Oranjefestival

9 mei 14:15  Ieder seizoen vinden vele meiden en jongens hun weg Loenermark. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Hieronder ook voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking. meer »

123x gelezen

Uit de bestuurskamer april

6 mei 15:15  Hieronder leest u de highlights uit de bestuursvergadering van 7 april 2022. De publicatie is door omstandigheden later dan gebruikelijk:meer »

117x gelezen

HORECA-toernooi vervangt familietoernooi

30 april 10:00  Op 25 juni wordt het HORECA-toernooi georganiseerd. Dit toernooi vervangt het familietoernooi. Ook met het HORECA-toernooi kun je met je familie en of vriendengroep meedoen. Je kunt je opgeven bij Berto Romijn. Verdere informatie volgt.

189x gelezen

SponsorKliks opbrengst 992 EURO

29 april 16:30  Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen via desktop of SponsorKliks app. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?meer »

2557x gelezen

‘Blijf je stil of praat je erover’

15 april 14:00  Dat is de titel van een nieuwe campagne om voor iedereen een sociaal veilig sportklimaat te realiseren. Dus voor recreant tot topsporter, voor mensen, die gezond zijn, maar ook voor mensen met een beperking, voor vrijwilligers en fans, voor jong en oud, voor trainer, begeleider, coach en ga zo maar door. Deze campagne wordt ondersteund door het Centrum Veilige Sport Nederland van het NOC/NSF.meer »

115x gelezen

Het bestuur breidt uit en verjongt!

12 april 8:30  Bij mijn aantreden werd de wens vastgelegd om het bestuur uit te breiden met 2 leden die zich bezig gaan houden met vrijwilligerszaken en social media. Nieuwe rollen binnen de vereniging die er voor gaan zorgen dat we ons sterker kunnen bezig houden met de toekomst van de vereniging. Wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat we 2 enthousiaste leden hebben gevonden die deze nieuwe rollen op zich gaan nemen. Ze komen beiden met bestuurlijke ervaring en zorgen met hun leeftijd voor een duidelijke verjonging van het bestuur en daardoor ook een makkelijker contact met leeftijdgenoten binnen de vereniging. meer »

313x gelezen

Mooie opbrengst FGS collecte

11 april 13:00  In de week van zondag 3 tot en met zaterdag 9 april was de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport. Wat hebben we een geluk met de collectanten, die zich zo super hebben ingezet, sommigen zelfs door weer en wind! meer »

137x gelezen

Vrijwilligersbedankmiddag/avond in combinatie met huldiging jubilarissen

6 april 19:15  Zaterdag 30 april van 14.30 - 20.00 uur huldigen wij onze jubilarissen en bedanken wij onze vrijwilligers.meer »

241x gelezen

Ajax spelers komen naar Loenermark

29 maart 18:15  Ajax en Only Friends hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Hierin is opgenomen dat de voetbalteams van Only Friends hun wedstrijden in het officiële Ajax-tenue spelen. Vanaf het seizoen 2017-2018 gaan de spelers als echte Ajacieden het veld op.meer »

320x gelezen

Uit de bestuurskamer maart

29 maart 18:15  Hieronder leest u de highlights uit de bestuursvergadering van 3 maart 2022:meer »

190x gelezen

Rubbertegels gezocht voor onder nieuwe speeltoestellen

28 maart 19:00  Fysieke, mentale en sociale fitheid is belangrijk voor de economie, voor het onderwijs, voor de zorg en voor het sociale en emotionele welzijn van de bevolking. Voor Loenermark begint dit bij de jongste jeugd. Hoe meer beweging, in de buitenlucht, hoe beter!meer »

123x gelezen

Een mooi toernooi in Twello

28 maart 13:00  Zaterdag 26 maart heeft een G-voetteam meegedaan aan een toernooi in Twello. Oeken, Vorden en Twello waren de andere deelnemers.meer »

242x gelezen

Collecteweek Fonds Gehandicapten Sport

28 maart 11:00  Sporten en bewegen is belangrijk voor een ieder. Voor mensen met een beperking is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat ze kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.meer »

53x gelezen

Loenermark ontvangt Uniek Sporten Certificaat

28 maart 10:45  Steeds meer sportaanbieders zetten zich in voor sporters met een beperking. Het toegankelijk maken van sport voor mensen met een beperking vraagt om andere kennis, maatregelen en aanpassingen dan voor de reguliere sporter. Maar niet voor alle sporten zijn dezelfde aanpassingen nodig. Met het Uniek Sporten Certificaat worden de inspanningen van de sportaanbieder zichtbaar gemaakt en weten sporters waar ze welkom zijn.meer »

183x gelezen

Dat schiet lekker op zo!

22 maart 19:15  Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor jou als trainer of coach bij je sportclub. Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op woensdag 13 april in Apeldoorn te zien is. Meld je nu aan op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/apeldoorn, want dit mag je niet missen.meer »

141x gelezen

ZOLL AED Plus volautomaat

17 maart 17:15  Elke AED (ongeacht het merk) bevat onderdelen met een beperkte levensduur. Door bijvoorbeeld veroudering of corrosie gaat de kwaliteit van deze onderdelen elk jaar achteruit, tot een goede werking niet meer kan worden gegarandeerd. Dit was het geval met de AED bij Loenermark.meer »

151x gelezen

NLdoet actie groot succes

14 maart 16:15  Voor de 1e keer in de geschiedenis van Loenermark is meegedaan aan de vrijwilligersactie NLdoet. Het aantal deelnemers was boven verwachting. In totaal hebben 28 personen zaterdag 12 maart geholpen om het Loenermark complex lente klaar te maken. Wat hebben we zoal gedaan?meer »

210x gelezen

Allemaal bedankt

10 maart 12:45  Wij Loenermarkers zijn over het algemeen een loyaal volkje. Dat blijkt ook uit de manier waarop onze leden reageerden op de opgelegde Coronabeperkingen. Waar vele verenigingen lijdzaam toe moesten zien hoe leden massaal hun lidmaatschap opzegden, bleven jullie Loenermark trouw. En daar zijn wij trots op! meer »

176x gelezen

Het G-voetbalteam is op zoek naar collectanten

7 maart 11:45  Elke jaar in april is de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport. Dit jaar is het van 4 t/m 9 april 2022. Fonds Gehandicaptensport besteedt de opbrengst aan veel verschillende projecten voor het uitbreiden en ondersteunen van gehandicaptensport en sporters met een beperking.meer »

110x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!