G-voetbal bij Loenermark - Loenermark

G-voetbal bij Loenermark

G-voetbal bij Loenermark

US_Certificaat_2022.pngG-Voetballers maken al jarenlang deel uit van de voetbalfamilie. Bij steeds meer verenigingen is het de gewoonste zaak van de wereld dat spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking volwaardig lid zijn.
Loenermark maakt geen verschil tussen mensen met een beperking en reguliere sporters. Wij gaan uit van wat jij wel kunt! Je wordt dan ook behandeld als ieder ander. We vinden het belangrijk dat de juiste faciliteiten er zijn zodat jij je echt welkom voelt!


Uniek Sporten Certificaat
Loenermark heeft als eerste in de gemeente Apeldoorn het Uniek Sporten Certificaat ontvangen. Een bijzonder moment waarmee Loenermark laat zien dat wij ons sportaanbod voor sporters met een beperking goed op orde hebben.
Om in aanmerking te komen voor het certificaat wordt er onder andere gekeken naar het aangepaste sportaanbod en de communicatie hierover. Een ander belangrijk punt is inclusie; in hoeverre is sport voor mensen met een beperking ook écht een onderdeel van de club, is het opgenomen in het beleid van de club. Loenermark voldoet aan deze voorwaarden!

Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”!

Door het aanbieden van G-Voetbal wil Loenermark een regionale maatschappelijke behoefte invullen zodat G-Voetballers op relatief korte afstand bij een voetbalvereniging kunnen aansluiten.

Loenermark is een voetbalvereniging die respect, sfeer, waarden en normen, sportiviteit en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen we met de gehele vereniging uitstralen. Deze aspecten krijgen dan ook continu aandacht, net als omgang met elkaar, samen lekker voetballen en hier plezier aan beleven. G-Voetballers worden bij Loenermark net als ieder ander behandeld.

Wij proberen door voetbaltraining en het spelen van wedstrijden de conditie, de mentale weerbaarheid en de motoriek te verbeteren. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat spelers onderling veel plezier beleven. Dat zij uitkijken naar de komende training en wedstrijd. Hier doen onze trainers en teambegeleiders het voor!

Wie kan er bij Loenermark terecht?
Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6 jaar kan voetballen bij Loenermark. Er is geen boven leeftijdsgrens. We hebben zowel jeugd- als seniorenspelers. Beide groepen breiden we graag uit met meer enthousiaste voetballers.

Groepsgrootte
Voor sporters kan het fijn zijn om van te voren te weten hoe groot de groep ongeveer is zodat ze zich hier op kunnen voorbereiden. We hebben onze huidige groep voetballers opgesplitst in 2 groepen, te weten jeugd en senioren. De leeftijdsgrens ligt ongeveer bij 18 jaar. Het kan echter zijn dat een speler qua leeftijd bij de senioren hoort maar zich prettiger voelt bij de jeugd. We houden hier dan rekening mee.
Momenteel hebben we ongeveer 30 spelers waarvan er ongeveer 18 bij de senioren en 12 bij de jeugd voetballen.

Wanneer wordt er getraind?
Iedereen traint op hetzelfde tijdstip op vrijdagavond van 18:45 – 19:45 uur. We trainen vanaf eind augustus tot in juni.

De trainingen worden gegeven door een vast team van trainers. Ook zullen teambegeleiders tijdens de training aanwezig zijn zodat er altijd voldoende begeleiding is.

Spelen we ook wedstrijden?
Alle spelers spelen wedstrijden zoals oefen-, beker- en competitiewedstrijden. Ook nemen we deel aan toernooien. Het kan zijn dat je niet iedere wedstrijd kunt. Dat is geen probleem voor ons zolang we het maar tijdig weten.

Hoeveel kost het?
De contributie voor G-Voetbal is gelijk aan de contributie voor regulier voetbal. De hoogte van de contributie wordt vastgesteld door de leden op de ledenvergadering in oktober en staat gepubliceerd op de site: https://www.vvloenermark.nl/359/contributie/
Loenermark wil niet dat de hoogte van de contributie een belemmering vormt om te komen voetballen. In specifieke gevallen zal een passende oplossing gezocht worden.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Aanmelden kan door een email te sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl of door langs te komen bij een training. Wij vinden het belangrijk om eerst kennis te maken voordat je mee gaat trainen. In dit kennismakingsgesprekje kunnen we dan beiden aangeven wat we van elkaar verwachten en of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden.
Om te kijken of je voetballen bij Loenermark leuk vindt kun je een paar keer meetrainen zonder lid te zijn. Meetrainen kan ook op sportschoenen.

Wij zien graag meer G-Voetballers uit de regio van Loenen aansluiten en hopen dat ook zij vooral veel plezier beleven aan het voetballen bij onze leuke en sportieve voetbalvereniging.

Voor vragen over G-Voetbal bij vv Loenermark kun je bellen met Karin Klomp (06-13117647) of een e-mail sturen naar
g-voetbal@vvloenermark.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We zien je graag terug op het voetbalveld.

De G-Voetbal commissie,
Karin, Femke, Jeroen en Gerrit

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!