Datum

6 april 2019 11:15

Accommodatie

Onbekend

De afwezigheid van enkele spelers zorgde ervoor dat we behoorlijk moesten improviseren. Na een sportieve wedstrijd waar Sophie vanuit de JO11-1 bij ons haar debuut maakte was een 0-4 overwinning het resultaat. Op het hoofdveld van Activa misten we weer veel kansen, maar in tegenstelling tot voorgaande wedstrijden gaven we amper een kans weg. De eerste helft kwam Activia amper over de middenlijn. In de tweede helft gebeurde dat iets meer. Maar dit gaf ons ook meer ruimte waardoor we van de 0-1 ruststand konden uitlopen naar 0-4. Er was meer diepgang zonder bal, maar willen we meer wedstrijden winnen dan is dit nog wel een verbeterpunt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!