Datum

26 mei 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Op een warm veld ontvingen we vandaag SML JO13-5. We kregen direct een tweetal goede kansen, maar het was SML dat terecht op voorsprong kwam. Na een reeks mogelijkheden was het dan eindelijk raak en konden de sportieve en leuk spelende gasten uit Arnhem juichen. Wij waren echt niet scherp aan de wedstrijd begonnen en een aantal spelers van ons hadden last van de warmte. De mooiste aanvallen werden niet beloond, maar drie ietwat lelijke en gelukkige goals zorgden voor een mooie marge in ons voordeel. SML gaf niet op en maakte de 3-2. Toch gingen we na een fantastische goal bij de 4-2 na nog twee doelpunten van onze kant met een comfortabele 6-2 stand de rust in.
De tweede helft zakte het tempo vanwege de warmte nog meer. SML scoorde één keer en wij deden dat nog drie maal waardoor we met een 9-3 eindstand zagen dat ook Dieren JO13-2 vandaag won. Daardoor zijn we er nog niet. Op papier nog twee inhaalwedstrijden te gaan met twee punten achterstand.

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Albatross JO13-1 onze kampioenswedstrijd. Kom onze jongens en meiden aanmoedigen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!