Lonapark 5
7371EH
LOENEN GLD
tel. 055-5052470

Na eerdere overwinningen van 0-1 en 0-3 onder de rook van de Aviko fabriek, ontmoeten we SV Basteom dit keer op ons eigen sportpark.
We waren vandaag veel te onrustig in de eerste helft. In plaats van de bal aan te nemen en door te spelen naar een medespeler of zelf voor een actie dan wel schot te gaan waren we totaal niet comfortabel aan de bal. Daardoor kon Basteom behoorlijk goed op de been blijven. Vlak voor rust wisten we twee keer te scoren zodat we toch met een 2-0 voorsprong gingen rusten.

In de tweede helft schoten we uit de startblokken. Na een snelle 3-0 en een schitterend afstandschot was bij de 4-0 het verzet van de bezoekers gebroken. Het was best warm op het kunstgrasveld en een gebrek aan wisselspelers maakte het voor Basteom ook wel zwaar. Wij liepen uit naar een 8-0 overwinning. Volgende week spelen we weer thuis. Dan ontvangen we FC Dinxperlo JO14-1.

Speler van de week: Julia, een doelpoging van een medespeler rolde tergend langzaam richting het doel. Julia liep helemaal vrij met de bal mee en het was duidelijk zichtbaar dat Julia twijfelde:'zal ik hem een tikje geven zodat ik scoor of gun ik het mijn medespeler'. Ze koos voor het laatste, een mooi sportief gebaar!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!