Datum

5 november 2016 11:15

Accommodatie

Onbekend

Na een goede warming up en een goede eerste twee minuten kregen de gastheren het overwicht. Kans op kans ontstond voor het doel van Daan die met enkele knappe reflexen de schade nog goed wist te beperken. Na een kwartier stond het 2-0 voor het lager geklasseerder Apeldoornse Boys. Volkomen terecht. Na doelpunten van Jermaine en Stan gingen we toch met een gelijke stand de rust in. Zou er dan toch een ommekeer mogelijk zijn?
Nou, die vraag werd al snel door de thuisploeg beantwoord. Ze namen weer de leiding en bij ons ging het niveau hard achteruit. Het was vandaag gewoon niet goed. Veel duels werden verloren, evenals het balbezit. De laatste minuten wisten we ons nog één keer te herpakken en zetten we alles op alles om nog in ieder geval met een punt terug naar Loenen te gaan. Nadat Sem een dot van een kans miste was het aanvoerder Jorick die uit een vrije trap van Finn de bal met zijn schouder(en deel arm) richting doel kreeg. De keeper leek hem eenvoudig op te kunnen pakken, maar die had geen geluk. De bal rolde via zijn armen over de lijn! Toch nog een punt voor een matig Loenermark. Volgende week naar Columbia, dan moet het een stuk beter....

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!