Collecteweek Fonds Gehandicapten Sport - Loenermark

Collecteweek Fonds Gehandicapten Sport

Collecteweek Fonds Gehandicapten Sport

28 maart 2022 11:00


Sporten en bewegen is belangrijk voor een ieder. Voor mensen met een beperking is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat ze kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.

Als één team achter de sporters met een handicap!

In de week van zondag 3 tot en met zaterdag 9 april vindt de landelijke collecte voor Fonds Gehandicaptensport plaats. Sport maakt fysiek en mentaal sterker en helpt mensen met een beperking om beter om te gaan met de dagelijkse barrières.

In Nederland zijn er 1.7 miljoen mensen met een beperking die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog niet vanzelfsprekend. Vaak zijn er aanpassingen nodig. Aan bijvoorbeeld het sport,- en spelmateriaal of de sportaccommodatie, Fonds Gehandicaptensport maakt dit mogelijk, door o.a. financiële ondersteuning te bieden.

Deze collecte ondersteunt niet alleen Fonds Gehandicaptensport, maar ook het G-team van Loenermark! 50% van de opbrengst uit deze collecte, gaat rechtstreeks naar het G-team! Dit geld zal 100% ten goede komen van de g-voetballers!

Op vrijdagavond 8 april zullen de G-voetballers, trainers en andere betrokkenen gaan collecteren in een deel van Loenen. Omdat het voor ons onmogelijk is bij iedereen langs de deur te gaan is er ook een mogelijkheid om te doneren via de digitale collectebus, klik hiervoor op de volgende link: https://gehandicaptensport.digicollect.nl/g-voetbal-loenermark-loenen

Iedere donatie is welkom! Alvast heel erg bedankt namens alle G-Voetballers, u doet hun er een groot plezier mee.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!