Rubbertegels gezocht voor onder nieuwe speeltoestellen

Rubbertegels gezocht voor onder nieuwe speeltoestellen

28 maart 2022 19:00


Fysieke, mentale en sociale fitheid is belangrijk voor de economie, voor het onderwijs, voor de zorg en voor het sociale en emotionele welzijn van de bevolking. Voor Loenermark begint dit bij de jongste jeugd. Hoe meer beweging, in de buitenlucht, hoe beter!

Loenermark beschikt over een grasveld waar speeltoestellen voor jonge kinderen geplaatst zijn. Hier kunnen spelers en hun broertjes/zusjes naar behoefte gebruik van maken. Dit wordt ook veelvuldig gedaan op trainings- en wedstrijddagen terwijl hun ouders een oogje in het zeil houden.

In het voorjaar van 2021 is een nulmeting gedaan van de aanwezige speeltoestellen door de keurmeester speeltoestellen, Rogier Wensveen. Doordat toestellen niet over de juiste certificering beschikten zijn deze weggehaald.
Tijdens de NLdoet activiteit op 12 maart zijn er twee nieuwe speeltoestellen geplaatst om de open plekken op te vullen. Er zijn een duikelrek en motorfiets veerfiguur geplaatst. Deze attributen hebben we mede kunnen aanschaffen dankzij een bijdrage uit het initiatievenfonds van de gemeente Apeldoorn. 

We zijn nog op zoek naar 18 m2 rubbertegels met een minimale dikte van 4,5 cm die gebruikt gaan worden als ondergrond. Heb jij nog dergelijke tegels over of weet je een partij te staan? Neem dan contact op met iemand van de Onderhoudscommissie, stuur een mailtje naar onderhoud@vvloenermark.nl of bel met 06-51224565.

Alvast bedankt!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!