Geslaagde VoetGolf middag

Geslaagde VoetGolf middag

14 juni 2021 17:15


In het kader van Nationale Voetbaldag op 12 juni werd het sportcomplex van Loenermark voor een dag omgetoverd tot een 12-holes voetgolfbaan. De activiteit werd georganiseerd voor leden en niet-leden van 5 tot en met 15 jaar en voor mensen met een beperking uit Loenen en omgeving. Ruim 50 enthousiaste voetgolfers waren van de partij!

Na een welkomstwoordje door Timon, de voorzitter van Loenermark, kon het voetgolf beginnen. De groepjes gingen uit een en werden bij elke hole begeleid door een vrijwilliger. Alle holes moesten met zo min mogelijk zetten worden bereikt. De voetgolfers moesten bijvoorbeeld door een opblaasbare band schieten die aan de goal hing, tussen de bomen door de bal in een hole krijgen, de bal van een pion afschieten en via een schans de bal in de kunstmeststrooi bak zien te krijgen.
De voetgolfers hebben de holes met vooral veel plezier, doorzettingsvermogen en soms een beetje frustratie goed doorstaan.

Na afloop werden ze getrakteerd op een lekker broodje knakworst en wat drinken.

Dj Wesley, lid van het G-team, verzorgde samen met begeleiding voor de muzikale ondersteuning, waardoor het nog meer een feestje werd voor allemaal.

Ter afsluiting kreeg iedereen een mooi Loenermark vaantje mee, ter herinnering aan de leuke voetgolfmiddag. De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag.

Henk de Regt heeft foto's van de activiteit gemaakt zie:  https://www.flickr.com/photos/dondersveulfotos/albums/72157719413523567/page2

Via deze weg willen we nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Zonder hun inzet hadden we dit niet kunnen realiseren! Top!

 

De organisatie
Susanne, Karin, Berto, Jeroen, Bertin, Gerrit

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!