Lonapark 5
7371EH
LOENEN GLD
tel. 055-5052470

En daar was plots de kou! Speelden we vorige week nog een energieke wedstrijd in Steenderen, vandaag leken we wel verlamd van de kou.Of misschien waren we niet helemaal onszelf doordat wij in de reserveshirts speelden? We hadden duidelijk moeite om ons eigen spel te spelen. Na een vrije trap van de bezoekers keken we tegen een 0-1 achterstand aan. Vlak voor rust wisten we uit een strafschop de gelijkmaker te produceren.

De tweede helft was, zoals wel vaker bij ons, veel beter. We waren meer op de helft van Ratti/Socii en gaven wanneer de tegenstander balbezit had minder ruimte weg. Het was dan ook terecht dat we op een 2-1 voorsprong kwamen. Kort voor het eindsignaal werd de eindstand op 3-1 bepaald. De tweede overwinning op rij. Volgende week spelen we op bezoek bij Klarenbeek.

Speler van de week: Die werd deze week door de groep aan Jay gegund! Het eerste doelpunt op het hele veld! Dat verdiende een beloning. Bovendien een speler die op de training niet gecorrigeerd hoeft te worden en zelden afzegt.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!