Datum

11 mei 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd was al snel ontbrand. Nadat wij nog binnen de minuut van dichtbij hard op de lat schoten en uit de rebound rakelings over het doel van Emst werd gemikt golfde het spel op en neer. Emst wist in de eerste helft een paar keer paal en lat te raken. Daarnaast moesten we ook een keer redding brengen op de lijn. Wij waren ook dreigend, waardoor het een aangename wedstrijd was om te zien.
In de tweede helft kwamen wij na een knap afstandschot op voorsprong. Heel lang konden wij daar niet van genieten. Emst zette direct aan en na een paar minuten zorgde een misverstand in onze verdediging ervoor dat de bal door ons eigen toedoen in het betje belandde. Beide teams probeerden nog de volle buit in de wacht te slepen, maar de defensief gaven niets meer weg. Dinsdag wacht ons de inhaalwedstrijd bij FC RDC JO13-1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!