Datum

13 april 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelden we thuis tegen WSV. Enkele spelers wisten vooraf dat onze tegenstander heel hoog stond in het klassement en waren dan ook niet overtuigd van een goede afloop. Wie verder keek dan de ranglijst zag echter ook dat WSV voornamelijk tegen de mindere ploegen uit de competitie had gespeeld en bijna dezelfde uitslagen wist te behalen als ons.
In de eerste helft bleek al snel dat we zeker niet minder waren. Een reeks hoekschoppen wisten we niet te verzilveren en we gaven amper een kans weg. De tweede helft startten we ook prima, maar een kleine 10 minuutjes waren we het even helemaal kwijt. WSV kon een paar keer goed door onze verdediging snijden en kwam na een strafschop op voorsprong. Vlak daarna hadden ze opnieuw een penalty kunnen(en misschien wel moeten) hebben, maar vanuit het oogpunt van de scheidsrechter werd dit keer de bak gespeeld. Wij rechtten onze rug en bleven als team spelen. We namen het heft weer in handen, al bleven de bezoekers dreigend. Na een knappe individuele actie en een mooie combinatie waarbij het afstandschot net over de keeper in het doel belandde kwamen we op een 2-1 voorsprong. De irritaties namen bij WSV iets toe. Hoewel dit indruk maakte op sommige jongens bleven wij ons eigen spel spelen en trokken we de overwinning over de streep.
Zijn we net weer in ons ritme...hebben we de komende drie weken geen wedstrijd op het programma. Op naar een mooie eindspurt!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!