Loenermark JO13-1JM - SC Klarenbeek JO13-2G

Datum

23 maart 2019 11:15

Accommodatie

Onbekend

De vierde keer dit seizoen dat we deze tegenstander tegen kwamen. En tot vandaag hadden we er niet van verloren. Hoewel we de eerste helft nog goed begonnen en een aantal maal één op één met de uitblinkende keeper van Klarenbeek kwamen, moesten we de rust opzoeken met een 0-3 ruststand. Het was voor ons goed duidelijk waar het aan lag. Wij waren zelf niet effectief voor het doel. De bezoekers wel, ook doordat wij hen veel te veel ruimte gaven.
De tweede helft speelden we een stuk beter, al gaf de Klarenbeekse defensie weinig weg. Het kwaad was echter al geschied. We kwamen een klein beetje terug in de wedstrijd, maar dat was het dan ook wel. Er kwamen weer een aantal punten naar boven waar we de komende weken op kunnen trainen. Over twee weken mogen we naar Activia. Daar zal er meer voorwaartse beweging zonder bal moeten zijn.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!