Loenermark JO13-1JM - Groen Wit'62 JO13-4G

Datum

9 februari 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

We wisten vooraf dat we aan Groen Wit'62 een lastige tegenstander zouden hebben. Op het voorbereidings toernooi in Beekbergen wisten we ze met het nodige kunst en vliegwerk nog op een 0-0 te houden. Een paar weken later startten we het bekertoernooi met een 2-5 nederlaag.
We begonnen vandaag goed aan de wedstrijd en waren de eerste helft gelijkwaardig aan de bezoekers. Uit een reeks hoekschoppen waren we een aantal keer heel gevaarlijk en hadden we eigenlijk moeten scoren.
De tweede helft was er een ander spelbeeld. Wij hadden, in tegenstelling tot Groen Wit'62 in de eerste helft, veel moeite om van ons doel te komen. Grootste oorzaak hiervan was de tegenwind. En hoewel we heel summier een prikje konden uitdelen waren we toch vooral aan het tegenhouden. De meeste kansen waren voor de gasten die tot tweemaal toe konden profiteren van individuele foutjes van onze kant. Een 0-2 nederlaag was gezien het spelbeeld terecht, al had er met een beetje meer geluk best een positief resultaat in gezeten. Het was wel duidelijk zichtbaar dat het verschil in niveau is verkleind en wij echt als een team voor de dag kwamen. Als we zo spelen als vandaag dan gaan de resultaten niet uitblijven.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!