Datum

24 maart 2018 12:45

Accommodatie

Onbekend

We mochten eindelijk weer een wedstrijd spelen, nadat een aantal van ons geplande wedstrijden door weeromstandigheden waren afgelast. Afgelopen zaterdag was het heerlijk weer om te voetballen, het G-team had er dan ook veel zin in! We moesten tegen SDOUC JG1G spelen, een G-team uit Ulft. We begonnen de eerste helft erg goed. De tegenpartij kwam op voorsprong met 2-0, maar door goed samen spelen kwamen we
terug tot 2-2. Ondanks dat er goed verdedigd werd, wist de tegenpartij nog twee extra goals te maken voor de rust. Loenermark heeft ook de tweede helft goed gespeeld. Er werd goed geprobeerd om samen te spelen, om naar een goal toe te werken en daarnaast werd er fanatiek verdedigd.
In deze tweede helft bleek de tegenpartij toch wat te sterk te zijn voor ons team. We hebben verloren met 10-2. Het team was een tikkeltje teleurgesteld, maar de spelers kunnen super trots zijn op hun harde werken op het veld. Ze hebben alles gegeven wat er in zat. De teambegeleiders waren ook trots, het team is vol op in ontwikkeling! De sportieve middag werd afgesloten met penalty´s schieten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!