Datum

22 april 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

We hadden de eerste helft zichtbaar moeite met enkele fysiek uit de kluiten gewassen spelers van WSV. We waren dan ook de mindere. Even leken we op gelijke hoogte te komen, maar de grensrechter van de tegenstander besliste anders en stak zijn vlag omhoog. De scheidsrechter nam dit helaas over, want hier kon nooit sprake zijn van buitenspel. En zo ga je dus in plaats van een 1-1 tussenstand met 0-3 de rust opzoeken.
De tweede helft stond het bij ons positioneel iets beter, verslapten de bezoekers iets en ging er bij ons juist een knop om en werden de duels gewonnen. Nadat een speler van WSV een hoekschop geheel vrijstaand binnen kon koppen, kregen wij ook een hoekschop. Levi wist knap voor de lange doelman te komen en kopte de bal met een boog over de lijn. Dit gaf ons vertrouwen en we creëerden ook een paar goede kansen doordat ook het spel beter werd. Jammer genoeg leidde dit niet tot meer doelpunten. We verloren vandaag met 1-4 van hoogvlieger WSV, maar er had absoluut meer ingezeten. Vasthouden aan de positieve punten, werken aan de negatieve en op naar volgende week. Dan thuis tegen het sterk geachte KCVO JO13-1.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!