Lonapark 5
7371EH
LOENEN GLD
tel. 055-5052470

Het was vanochtend behoorlijk koud. We namen de beslissing om de warming up kort en krachtig te houden. Misschien toch niet helemaal krachtig genoeg, want in de eerste helft waren we ons zelf niet. We waren veel te onrustig aan de bal. Te gehaast en ballen geregeld helemaal verkeerd raken. Nadat een doelpunt van Warnsveldse Boys vanwege handsspel werd afgekeurd wisten ze vlak voor rust te profiteren van een verkeerde ingreep van ons:0-1

De tweede helft was er een heel ander spelbeeld. Had in de eerste helft de uitploeg nog een licht overwicht, nu namen wij het heft in handen. De veldbezetting was iets anders ingericht en met enkele simpele opdrachten waren we rustiger aan de bal. We schoten uit de startblokken, binnen een minuut maakten we na goed doorzetten de gelijkmaker:1-1. We gingen op zoek naar meer en kregen dat ook. Na een mooie actie kwamen we op 2-1. Warnsveld probeerde het nog wel, maar we gaven heel weinig weg. Sterker nog. Na twee afstandschoten liepen we uit na een 4-1 overwinning. Daardoor hebben we de 2e fase in de middenmoot afgesloten. 1e fase was in de regio Arnhem, 2e fase in de Achterhoek, 3e fase maar richting Apeldoorn/Deventer?

Speler van de week: Job Koekoek, werd door de spelers unaniem genoemd. Speelde voor het eerst voorin, deed dit uitstekend getuige een assist, een doelpunt en veel dreiging.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!