Lonapark 5
7371EH
LOENEN GLD
tel. 055-5052470

Het begint al op een patroon te lijken. Net als vorige week in Oeken stonden we vandaag binnen de kortste keren tegen een achterstand aan te kijken. We hadden veel moeite met enkele snelle spelers van DZC'68. Zelf moesten we het hebben van een sporadische snelle uitbraak. Helaas waren we vandaag niet effectief en keken we bij rust tegen een 0-3 achterstand aan.

In de tweede helft was er hetzelfde spelbeeld zichtbaar. We hadden het duidelijk heel lastig tegen een team dat in meerdere opzichten een stuk verder is dan dat wij dat zijn. Dat de eindstand dan wordt bepaald met een 0-6 nederlaag is dan ook niet heel vreemd. Ook al werd er dan met grote cijfers verloren, er werd van onze kant niet op elkaar gemopperd en na afloop zelfs nog flink gelachen om door onze hilarische blunders. Volgende week mogen we naar Basteom JO14-1.

Speler van de week: Joey Waanders. Herpakte zichzelf uitstekend. Stond de eerste helft veelvuldig overduidelijk buitenspel. Maar speelde de tweede helft heel sterk op zijn vertrouwde stek in de defensie.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!