LM JO13-1 - Voorwaarts T MO13-1D

7371EH
LOENEN GLD
tel. 055-5052470

Tot grote vreugde van de spelers kwam afgelopen dinsdag het verlossende bericht:de competitie ging weer van start! En daar mocht ook weer publiek bij aanwezig zijn.
Onze voorbereiding verliep niet geheel vlekkeloos. Vanwege quarantaine verplichtingen waren we geregeld met een kleine groep of werd er een training geannuleerd.
We begonnen de eerste helft behoorlijk mat en lieten de tegenstander goed aan de wedstrijd beginnen. Halverwege de eerste helft kwamen we iets beter in ons ritme. Toch bleven de meiden van Voorwaarts het beste veldspel hebben. Met een 2-2 stand gingen we de rust in.
De tweede helft kregen we meer controle over de wedstrijd en kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Maar de gasten uit Twello bleken over veel veerkracht te beschikken en wisten aan het slot van de wedstrijd nog twee keer te scoren. De eindstand was 3-4.
Bij ons overheerste de teleurstelling. Niet over de gemaakte individuele fouten. Maar vooral over de gemakzuchtige houding aan het begin en aan het einde van de wedstrijd. Een goede les voor de komende wedstrijden!

Speler van de week: Thijn, speelde een ijzersterke eerste helft terwijl hij veel liever wil aanvallen dan verdedigen.