Knoevenoordstraat 34 A
6971LK
BRUMMEN
tel. 0575-565593

We kwamen vandaag een oude bekende tegen. We hadden immers in de najaarsreeks deze tegenstander al gehad. Op eigen terrein wisten we met 9-1 te winnen, dus dit 'zou weer een makkie worden'.
Nou, niets bleek minder waar. Wij hadden moeite met het veld, met de alom aanwezige wind en bovenal met de toch aardig goed voor de dag komende Oekense Blue-White Dynamite! In de rust waren er ook duidelijk wat teleurgestelde gezichten te zien. We stonden weliswaar 0-1 voor, maar een handvol grote kansen voor Oeken en een doelpunt dat randje buitenspel werd afgekeurd schudde ons wel wakker.
De tweede helft was van onze kant een stuk beter. We gaven amper nog kansen weg en liepen uit naar een 0-4 overwinning. Volgende week spelen we weer uit, dit keer iets verder van huis. Op naar Sallandia!

Speler van de week: Job Koekkoek. Won veel duels en wist zicz met zowel een goede pass als met een gelukkige assist op de teampagina te werken. Ontwikkelt zich ook steeds beter aan de bal. Was teleurgesteld dat de scheidsrechter de wedstrijd af floot terwijl hij zo door kon lopen naar het doel om te scoren. Blijkbaar in de veronderstelling dat hij die 40 meter en 4 tegenstanders wel op tijd kon verslaan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!