Lonapark 5
7371EH
LOENEN GLD
tel. 055-5052470

Op dinsdag 19 april stond er geen training, maar een inhaalwedstrijd op het programma. Het tempo lag hoog, beide teams hadden veel drang om aan te vallen. Hoewel Vaassen misschien wel het betere veldspel had, wisten wij de meeste kansen te creëeren. Vooral doordat we als team goed verdedigden. Vaak net een voetje er tussen of een doelpoging blokkeren met het hele lichaam. We gingen met een 2-1 voorsprong de rust in.
De tweede helft was er een ander spelbeeld. Door enkele,lichte, blessures moesten we behoorlijk wat omzetten. Wij kwamen moeilijk van onze helft af en waren best onrustig aan de bal. Vaassen profiteerde hier optimaal van en scoorden na een mooie aanval en een wat gelukkige hoekschop twee maal. Een 2-3 nederlaag voor onze JO13-1 was het resultaat op deze dinsdag na Pasen. Zaterdag mogen we op bezoek bij Oeken. Dan wordt ook gekeken naar de speler van de week!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!