6941RG
DIDAM
tel. 0316-221919

Vanwege de herfstvakantie was het behoorlijk rustig op het Didamse sportpark. We mochten op het hoofdveld spelen waarbij de aanwezige ouders vanaf de tribune een mooi overzicht hadden.
Voordat de wedstrijd van start ging hielden we gezamenlijk een minuut stilte vanwege het overlijden van een lid uit Didam. En hoewel onze spelers vandaag bruisten van de energie waren ze zowel fysiek als vocaal heel stil. Zodra het startsignaal klonk ging er een knop om. We begonnen voortvarend en na het missen van een aantal kansen kwamen we op een 2-0 voorsprong. Er sloop gemakzucht en nogal wat slordigheden in ons spel. Daardoor maakte DVC'26 de aansluitingstreffer nadat ze steeds iets vaker van hun eigen doel af waren gekomen.
In de rust hadden de spelers veel zelfkritiek. We bespraken eat goed ging en wat beter kon. De opdracht was om veel rustiger te zijn aan de bal. Zowel in het afwerken als in het meteen weer wegspelen van de bal. Dat ging de tweede helft een stuk beter. Ook verdedigden we als team veel geconcentreerder zodat we veel druk konden houden. We liepen snel uit naar een 1-6 voorsprong. We misten vervolgens nog veel kansen, een terugkerend probleem waar we nog aan kunnen werken. Uiteindelijk gingen we met een 1-8 overwinning weer richting Loenen.
Volgende week spelen we thuis tegen SML JO13-4JM.

Speler van de week: Thijn, bood nog voordat de vraag kwam wie er deze zaterdag ging keepen uit zichzelf aan om op doel te gaan staan. Actief met het opruimen van spullen en altijd ruim op tijd voor de start van de training aanwezig.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!