Loenermark JO13-1JM - Eendracht Arnhem JO13-2JM

Loenermark JO13-1JM - Eendracht Arnhem JO13-2JM

Loenermark JO13-1JM

11 - 1

Eendracht Arnhem JO13-2JM

Competitie

5e klasse 05

Datum

2 oktober 2021 11:00

Scheidsrechter

N. Oudbier

Accommodatie

Sportpark Lonapark
Lonapark 5
7371EH
LOENEN GLD
tel. 055-5052470

Och, wat waren onze jongens en meisjes vanochtend uitgelaten. Voor het eerst mochten ze een echte wedstrijd spelen op ons hoofdveld. Terwijl wij de warming up deden op het kunstgrasveld was de onderhoudsploeg druk bezig de lijnen uit te zetten en de bladeren van het veld te blazen(waarvoor onze dank!).
Waar de onderhoudsploeg vakkundig te werk ging, was het voor ons vandaag erg lastig de lijnen uit te zetten. Dit kwam vooral doordat de Arnhemse bezoekers zich ver terugtrokken op eigen helft. Wij liepen vaak in hun trechter en doordat ze weinig aanvalslust hadden begonnen wij ook te veel uit onze posities te lopen. In de rust stond het 4-0 en op de vraag:'hoe ging de 1e helft' kwamen uiteenlopende antwoorden. Waar de één zei dat we heel goed speelden zei de ander dat we heel slecht speelden. Vervolgens bespraken wat er goed ging en vooral wat beter kon. De tweede helft probeerden we de bal vaker in de voeten van de medespelers te spelen. Ook werd er iets meer naar de zijkanten gespeeld. Doordat het krachtsverschil te groot was bleef het voor een paar spelers toch moeilijk om op hun eigen positie te blijven. We gingen met een 11-1 overwinning van het veld. Volgende week zijn we vrij, 16 oktober spelen we thuis in de knock-out fase can de beker tegen Robur et Velocitas.

Speler van de week: Dylan. Was dinsdag op de training heel gemotiveerd. Luisterde goed tijdens de individuele instructie. Gebruikte vandaag zijn lichaam goed om de bal af te schermen. Coachte met name in de eerste helft heel duidelijk. Loste het voetballend op door echt te willen combineren en niet de bal zomaar naar voren te trappen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!