Dierensche Boys JO13-1 - Loenermark JO13-1

Scheidsrechter

A.J.J. van Zon

Accommodatie

Onbekend

Vandaag schoten we uit de startblokken. We kwamen al snel op voorsprong. Het duurde niet lang of Dierensche Boys maakte gelijk. Vervolgens namen wij het heft weer in handen door na een snelle aanval op voorsprong te komen. Het spel golfde op en neer. Wij kregen een aantal kansen, waarbij er één door een aantal spelers van ons als doelpunt werd gezien maar de scheidsrechter oordeelde dat de bal niet over de lijn was. Wij hadden moeite met de snelheid van de Dierense aanvallers en waren heel slordig en onrustig in de opbouw. Het was aan onze uitstekende keeper te danken dat we met slechts 4-2 de kleedkamers gingen opzoeken.

De tweede helft tapten wij duidelijk uit een ander vaatje. Verdedigend gaven we minder weg en we waren op het middenveld iets sterker in de duels. We maakten al snel de aansluitingstreffer(4-3). Nadat onze achterhoede een diepe bal verkeerd inschatte was het verschil weer twee(5-3). In tegenstelling tot dinsdag was onze teamgeest wel heel goed en in de laatste tien minuten kwamen we terug tot 5-5. Een verdiend punt waarbij we lieten zien dat we als het voetballend niet altijd loopt zoals het moet we op basis van wilskracht en mentaliteit toch nog een resultaat kunnen behalen.

In de Regiocup worden bij een gelijke stand nog penalty's genomen zodat er bij een gelijke stand in de poule een verschil wordt gemaakt. Tijdens de trainingen zijn we erg sterk in de strafschoppen. Maar vandaag bleek de druk voor een aantal te hoog. Van de vier strafschoppen ging er slechts één in. Een goede les voor het geval dit team volgend jaar een penaltyreeks heeft in de beker of in één of ander toernooi. Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen 20/21 thuis tegen Dieren JO13-2.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!