Datum

9 september 2020 19:00

Accommodatie

Onbekend

Op een ietwat druilerige woensdagavond stond voor ons de tweede bekerwedstrijd op het programma. De gasten uit Beek Ubbergen waren op tijd op ons sportpark zodat we ook iets eerder konden beginnen en de invallende duisternis voor konden zijn. Ook vandaag startten we erg sterk en kwamen we op een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust kwam BVC'21 na een mooie individuele actie weer terug in de wedstrijd. Met een 2-1 voorsprong namen we een korte pauze op het veld.

De tweede helft was van onze kant een stuk rommeliger. We coachen elkaar minder goed en kregen geen grip op enkele lichtvoetige spelers van BVC'21. Wij hadden veel moeite met de stroperige bal. Via een knap schot van afstand en een door ons gemaakte fout in de opbouw kwamen de bezoekers op een verdiende voorsprong. Toch kregen wij in de tegenaanval nog een aantal keer een goede kans. Maar eenmaal in de buurt van het doel van de tegenstander waren wij gewoon niet effectief genoeg. Met een 2-3 eindstand verloren we vandaag een boeiende wedstrijd.

Zaterdag spelen we weer thuis, dit keer tegen Arnhemse Boys Schuytgraaf JO13-3

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!