Teambegeleiders gezocht voor G-senioren

13 mei 2024 16:00

G-Voetbalcommissie

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die het g-voetbal seniorenteam willen begeleiden tijdens wedstrijden. Gemiddeld wordt er 1 wedstrijd per maand gespeeld.

De groep spelers bestaat uit enthousiaste mannen en vrouwen die veel plezier beleven aan voetballen, ieder met zijn/haar eigen kwaliteiten. De wedstrijden worden op zaterdagmorgen gespeeld tegen tegenstanders uit de regio. Spelers komen naar Loenermark of gaan rechtstreeks naar de tegenstander.

De belangrijkste taak is zorgen dat zaken geregeld zijn zoals: vervoer, de kleding, de intrapballen en dat spelers op de hoogte zijn. Hierbij krijg je ondersteuning vanuit de g-voetbalcommissie. En tijdens de wedstrijden spelers coachen.

Wat verwachten we van jou?
-) Affiniteit met de doelgroep;
-) Duidelijke communicatie;
-) Structuur en veiligheid bieden.

Enthousiasme is voor deze functie echter de belangrijkste drijfveer. Veel belangrijker dan voetbalkennis. Voor ons geldt dat het samen plezier beleven aan het voetbalspelletje veel belangrijker is dan winnen.

Wil jij je graag aanmelden, meer weten over deze functie of ken je iemand met interesse? Neem dan contact op met Gerrit Blom (06-51224565) of stuur een email naar [email protected].

Het team en wij kijken uit naar jouw aanmelding!