Uniek G-Voetbal Oranjefestival

9 mei 2022 14:15

G-Voetbalcommissie

Ieder seizoen vinden vele meiden en jongens hun weg Loenermark. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Hieronder ook voetballers met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Om geïnteresseerde jongens en meiden vanaf ongeveer 6 jaar met een beperking de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseren we op vrijdag 3 juni een uniek G-Voetbal Oranjefestival.

Wij werken in de organisatie van dit G-Voetbal Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden, heeft de KNVB deze speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.

De voetballers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen en stimuleren dat mensen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

De activiteit begint vrijdag 3 juni om 18:45 en duurt tot 19:45 uur. Deelname is gratis!

Aanmelden voor de activiteit kan maar is niet noodzakelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op Loenermark komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven.

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met ons contact opnemen. Dit kan via g-voetbal@vvLoenermark.nl of bellen met 06-51224565. Via deze weg kun jij je ook aanmelden.