Mooie opbrengst FGS collecte

Mooie opbrengst FGS collecte

11 april 2022 13:00


In de week van zondag 3 tot en met zaterdag 9 april was de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport. Wat hebben we een geluk met de collectanten, die zich zo super hebben ingezet, sommigen zelfs door weer en wind!

Vrijdagavond hebben we met een grote groep G-spelers, trainers, ouders en begeleiders gecollecteerd in Loenen. In kleine groepjes is iedereen op pad gegaan. Nadat een ieder zijn ronde had gedaan, werd er gezellig na gekletst onder het genot van een drankje een zakje chips. Daarna werd het tijd om te gaan kijken hoeveel geld we hadden opgehaald. Een paar enthousiaste spelers hebben ons daar goed bij geholpen. Tot zover hebben we ruim 1000 euro opgehaald! Wat betekend dat er ruim 500 euro naar Loenermark gaat! Wat een geweldig bedrag! De collectanten hebben het super gedaan! Bedankt voor jullie inzet allemaal!

En voor alle donateurs: Super bedankt voor jullie bijdrage!
Het geld zal goed besteed worden ten gunste van het G-voetbal bij Loenermark

Zijn we niet bij jou langs de deur geweest en wil je ook graag doneren? Dit kan via de digitale collectebus, deze blijft open: https://gehandicaptensport.digicollect.nl/g-voetbal-loenermark-loenen

De organisatie
Celeste, Andrea en Karin

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!