Geslaagd G-voetbal toernooi bij Loenermark

11 oktober 2021 17:30

G-Voetbalcommissie

Op zaterdag 9 oktober was er een G-voetbal toernooi bij Loenermark. In samenwerking met 4 andere verenigingen uit de buurt die G-voetbal aanbieden, is afgesproken om samen één keer in de maand een toernooi te organiseren. Een G-voetbal toernooi voor de betreffende G-teams. Nu was het de beurt aan Loenermark om het te organiseren.

De deelnemende verenigingen zijn: Vorden, Twello, Witkampers en Oeken. Helaas kon Witkampers er deze keer niet bij zijn.

Om 10 uur was het startsignaal voor de eerste wedstrijd en wat hadden de teams er zin zin!
Er werd fanatiek gevoetbald, mooie goals gemaakt en de sfeer onderling was goed en gezellig.
Ook werd er enthousiast bij elkaar ingevallen, als een team (nog) te weinig spelers had om een volledig team te kunnen vormen. De sportiviteit en het plezier in het samen voetballen spatte er vanaf.
Nadat alle wedstrijden waren gespeeld, werd er gezamenlijk afgesloten op het (zonnige) terras met een broodje knakworst en wat drinken. Het was een geslaagde voetbal ochtend voor de G-teams!

Via deze weg willen we Toon nogmaals bedanken voor het fluiten van de wedstrijden en Mariska, Mariska en Sylvia voor het verzorgen van de catering.