Extra handjes voor onderhoud velden

Extra handjes voor onderhoud velden

8 augustus 2021 11:30

Gerrit Blom

Wat is een voetbalvereniging zonder voetbalveld? Het antwoord is simpel: Een voetbalvereniging kan niet zonder voetbalveld. Loenermark beschikt over 4 velden die allemaal eigendom van Loenermark zijn. Hier zijn we met recht trots op!

De 4 velden hebben echter ook onderhoud nodig. Welk onderhoud varieert per seizoen en is uiteraard anders voor een natuurgrasveld dan een kunstgrasveld. Een groot deel van het jaar moet bijvoorbeeld het gras gemaaid worden en het kunstgrasveld geborsteld. En als er gevoetbald wordt moet veldbelijning uitgezet worden. Klinkt allemaal logisch en vanzelfsprekend maar de uitvoering gaat niet vanzelf!

Gelukkig heeft Loenermark een aantal trouwe leden die genoemde werkzaamheden structureel voor hun rekening nemen. We zijn echter op zoek naar mensen die af en toe een handje willen helpen. Bijvoorbeeld met het grasmaaien, machinaal borstelen van het kunstgrasveld of het uitzetten van de veldbelijning.

Ook hier geldt: Vele handjes maken licht werk!

Technische kennis is geen noodzaak en het maakt ook niet uit of je wel of geen lid bent van Loenermark.

Lijkt jou dit leuk of ken je iemand die het leuk vind een paar uurtjes lekker bezig te zijn in de buitenlucht? Stuur dan een berichtje naar onderhoud@vvloenermark.nl of neem contact op met Willie: Onderhoudscommissie - Loenermark (vvloenermark.nl).

De uiteindelijke invulling wordt in goed overleg afgestemd op beschikbaarheid en mogelijkheden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!