Stageplek bij het G-Team

Stageplek bij het G-Team

9 juli 2021 15:00

G-Voetbalcommissie

Wij zijn op zoek naar stagiaires die komend schooljaar voor een bepaalde periode beschikbaar zijn waarbij de voorkeur uitgaat naar beschikbaarheid gedurende een half of heel voetbalseizoen tijdens de trainingen.

Sinds dat G-Voetbal (voetbal voor mensen met een beperking) bij Loenermark aangeboden wordt hebben stagiaires, die een opleiding voor deze specifieke doelgroep doen, deel uitgemaakt van de trainersstaf. Dit is als zeer positief ervaren door zowel spelers, medetrainers als de stagiaires zelf. Ook voor komend voetbalseizoen worden stagiaires de mogelijkheid geboden volledig mee te draaien met trainingen en eventueel wedstrijdbegeleiding.

De trainingen vinden plaats op vrijdagavond van 18:45 – 19:45 uur en beginnen in september. Je krijgt een vaste begeleider. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid kennis te maken met G-Voetbal en jezelf te ontwikkelen als trainer en mens.

Van een stagiaire bij G-Voetbaltrainingen verwachten wij affiniteit met de doelgroep en een positieve houding en uitstraling.

Ben jij een student die een opleiding sport en bewegen voor deze doelgroep doet en ben jij op zoek naar een stageplek voor komend schooljaar? Mail dan naar g-voetbal@vvloenermark.nl, de g-voetbalcommissie neemt dan contact met jou op.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!