Datum

3 oktober 2020 11:00

Accommodatie

Onbekend

Op weg naar het veld waren de ogen meer op de lucht gericht dan dat we met de wedstrijd bezig waren. Vliegtuigen die opsteken, parachutisten die de weg naar beneden zochten. De waarschuwing 'wie tijdens de wedstrijd niet op het spel let, maar in de lucht staat te staren....die wordt gewisseld', werd goed in de oren geknoopt.

We starten goed en kwamen dan ook op voorsprong. Toch gingen we met een gelijke stand de rust in, want wat hadden we een moeite met hun snelle en behendige linkerflank speler. Rolde ons doelpunt tergend langzaam over de lijn, het doelpunt van Teuge was schitterend, eerst drie spelers van ons passeren om vervolgens hoog in de verre hoek te mikken.

De tweede helft hadden wij enkele omzettingen en was het na een perfecte en snelle aanval raak:1-2. Niet veel later kwamen we met twee aanvallers alleen voor de keeper, maar misten we de kans op de 1-3. Één van onze ouders zei direct:'als die er in was gegaan, was het over en uit. Diezelfde keeper moest vlak voor het eindsignaal wegens een blessure vervangen worden. En bij het hervatten van het spel letten wij niet op en gaf de scheidsrechter de bal plots aan Teuge. De thuisploeg was wel alert en maakte gelijk. Een resultaat waarmee je kan leven, maar waarbij je eigenlijk weet dat je met de volle buit weg had kunnen gaan. Maar belangrijker is dat we echt hele mooie stappen zetten. Het is nu ook wel een keer tijd dat we onszelf belonen. Volgende week spelen we thuis tegen Diepenveen JO13-2

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!